21 Residence Politehnica vine la a III a ediție a Salonului Imobiliar București
21 Residence Politehnica participă la ultimul târg imobiliar al anului. Unul din cele mai apreciate proiecte din zona de vest a Bucureștiului participă la Salonul Imobiliar cu oferte pentru ultimele apartamente din prima fază de dezvoltare, precum și promoții pentru cea de-a doua fază! 21 Residence Politehnica este un complex localizat pe Blvd.
Cel mai nou proiect din zona Domenii își prezintă în premieră oferta la Salonul Imobiliar București
Una din noutățile celei de-a treia ediții a Salonului Imobiliar București este proiectul Luxuria Domenii Residence ce va fi dezvoltat de grupul Impact, pe un teren în suprafaţă de 22.500 mp, situat într-o zonă a capitalei cunoscută drept viitorul pol al clădirilor de birouri.
CELE MAI NOI PROIECTE REZIDENȚIALE ÎȘI LANSEAZĂ OFERTA LA SALONUL IMOBILIAR BUCUREȘTI
Cele mai noi proiecte rezidențiale din București își vor prezenta în premieră oferta în cadrul ultimului târg imobiliar al anului care are loc între 17-19 noiembrie 2017 la Palatul Parlamentului.
Titirez și Coldwell Banker Unirii oferă șansa de a câștiga un loc de parcare cadou în Estic Park
Titirez.ro a pregătit o mare supriză în cadrul celui mai mare târg imobiliar din Romania, Salonul Imobiliar, la care va fi prezent în calitate de sponsor principal. Evenimentul se va desfășura în perioada 17-19 noiembrie, în incinta Palatului Parlamentului. Echipa Titirez.ro va întâmpina vizitatorii cu un concurs interactiv și cu sfaturi imobiliare de la profesioniștii din domeniu.
Onix Park North Area la ultimul târg imobiliar al anului
Onix Park North Area, un concept rezidențial integrat în nordul Bucureștiului, apare în urma succesului înregistrat cu ansamblul rezidențial Onix Residence- ZonaCentrală (Eroilor-Grozăvești). Prin anvergură, concept modern și accesibilitate Onix Park-North Area Residence va crea un nou standard și un punct de echilibru pentru dezvoltarea întregii zone de nord a Bucureștiului.
Hercesa aduce Vivenda Residencias la a treia ediție a SIB
Hercesa, dezvoltatorul imobiliar de origine spaniolă, cu o activitate de peste 40 de ani și prezență în nouă piețe din Europa, America Latină și Africa aduce la Salonul Imobiliar București proiectul Vivenda Residencias.
Toscana Residence aduce la SIB ultimele apartamente din pre-sales
Toscana Residence, cel mai nou complex rezidențial din zona Otopeni, participă între 17-19 noiembrie la Salonul Imobiliar București cu utimele apartamente la oferta de pre-sales, anterioară startului construcției. Poți alege dintr-o varietate de tipuri de apartamente cu două și trei camere la prețuri avantajoase.
Palladium Residence vine la SIB cu o nouă fază de dezvoltare
Complexul rezidențial din zona Theodor Pallady vine la Salonul Imobiliar București cu o nouă ofertă pentru al cincelea bloc din ansamblu: garsoniere, trei tipuri de apartamente de două camere și două tipuri de apartamente de trei camere. Proiectul Palladium Residence este situat în sud-estul Bucureștiului, în apropierea stației de metrou Nicolae Telcu (fosta Policolor).
Sud Rezidențial lansează la Salonul Imobiliar un nou concept marca Confort Urban
Cel mai mare proiect imobiliar din sectorul 5 al Bucureștiului, Confort Urban, lansează în cadrul ultimului târg imobiliar al anului o nouă fază de dezvoltare.
New Point vine la a treia ediție a Salonului Imobiliar București
New Point, ansamblul dezvoltat de Shikun & Binui RED în zona Pipera, vine la Salonul Imobiliar București cu oferte pentru studio-uri duble, apartamente cu două și trei camere. Dezvoltatorul va finaliza prima fază a cartierului, cuprinzând 136 de apartamente în două blocuri, în primul trimestru al anului viitor.
Sud Rezidențial lansează trei noi proiecte la Salonul Imobiliar București
Sud Rezidențial aduce în premieră la Salonul Imobiliar București trei proiecte imobiliare: Perșu 111 Residence Brâncoveanu, Prestige Residence Berceni și Concord Residence Metalurgiei.
Asociația Dezvoltatorilor Imobiliari, URBANIS, vine la SIB
Asociația Dezvoltatorilor Imobiliari din România, URBANIS, va participa la a treia ediție a Salonului Imobiliar București cu o nouă etapă de înscriere a membrilor la nivel național. URBANIS apară interesele dezvoltatorilor imobiliari din România și îi reprezintă pe aceștia în raport cu autoritățile locale și centrale.
The Concept aduce 15 proiecte din București și Ilfov la a III a ediție SIB
The Concept, companie de consultanță și brokeraj imobiliar, participă la a treia ediție a Salonului Imobiliar cu 15 proiecte de apartamente în zone semi-centrale și centrale ale Bucureștiului și ansambluri de vile în Ilfov. Avangarde Forest 6, Pipera Complex de case cu 3 camere – de la 101.680 Euro + TVA Class Residence Pipera Apartamente cu 2 camere – de la 69.
Salonul Imobiliar București, ultimul târg imobiliar al anului 2017
Peste 70 de proiecte noi rezidențiale și o bogată ofertă din piața veche te așteaptă la ultimul târg imobiliar al anului, între 17 și 19 noiembrie în atmosfera elegantă a Palatului Parlamentului.
PIAȚA IMOBILIARĂ ÎN 2017
Piaţa imobiliară din România se află pe un trend ascendent, nivelul dezvoltării acestui domeniu fiind în strânsă legătură cu creşterea economică înregistrată de România în ultimul an. Atât Guvernul, Parlamentul şi instituţiile publice şi locale, cât şi investitorii şi dezvoltatorii imobiliari au un scop comun şi anume menţinerea, în 2017, a acestei tendinţe de creştere.
Belvedere Residences
Belvedere Residences, cel mai nou Complex din zona de Nord, te asteapta la Salonul Imobiliar Bucuresti cu Oferte Promotionale – doar in perioada 3-5 Martie!
GRUNENPARK
GRUNENPARK vine la Salonul Imobiliar Bucuresti cu Oferta lunii martie: 3 CAMERE TIP II 86,33 mp utili parcarea supraterana si boxa sunt incluse Pret: 90.000 eu promotional: 82.100 eu 2 CAMERE TIP I 62,52mp utili Pret: 65.600 eu promotional: 59.500 eu 3 CAMERE TIP III 78,82mp utili Pret: 82.200 eu promotional: 75.000 eu http://www.esop.
ICON Residence
ICON Residence reprezinta ansamblul rezidential de referinta din centrul Capitalei, care ofera locuitorilor sai caldura si intimitatea propriului camin, in mijlocul unui oras atat de mare.
IVONCO REZIDENTIAL
Ivonco Rezidential – Pantelimon este un ansamblu format din 9 blocuri, primul bloc finalizat in 2017, situat la 5 minute de metrou Pantelimon, langa Selgros si in vecinatatea lacurilor Pantelimon / Cernica. Ansamblu consta din garsoniere si apartamente cu 2 si cu 3 camere.
CARTIERUL AUSTRIAC
CARTIERUL AUSTRIAC este un complex de case insiruite care se disting prin arhitectura unica, optimizate pentru a oferi confort, intimitate si siguranta viitorilor locatari.
« | 1 | 2 | 3 | »
Copyright © 2018 Salonul Imobiliar Bucuresti.