Nouă ofertă la SIB: loturi de teren pentru case de vacanță în apropiere de București
Ansamblul Intrarea cu Tei, un proiect rezidential de loturi de teren pentru case de locuit sau de vacanta este situat intr-o zona linistita inconjurata de copaci si livezi de pomi fructiferi, la 20 km de Bucuresti spre Targoviste. Complexul este dispus pe 6 strazi si este format din loturi cu suprafete intre 450-850 mp.
Salonul Imobiliar București, PRIMUL TÂRG IMOBILIAR DE LA APROBAREA PROGRAMULUI PRIMA CASĂ
Vineri, 2 martie, ia startul Salonul Imobiliar București, primul târg de la aprobarea programului Prima Casă, unde cei interesați își pot găsi o locuință dintr-o bogată ofertă: peste 100 de ansambluri noi rezidențiale, precum și apartamente de pe piața veche, inclusiv în chirie.
Eurobank Property Services participă la SIB cu oferte imobiliare atractive
Eurobank Property Services, furnizorul de servicii imobiliare al Eurobank Group în România, participă la ediția de primăvară a Salonului Imobiliar București cu oferte imobiliare atractive: apartamente cu 2 și 3 camere într-un proiect nou construit din nordul Bucureștiului, vile cu design contemporan în zona Balotești precum și case de vacanță pe litoral, în Mamaia.
Cityland promovează 12 proiecte rezidențiale la SIB
Cityland, agenție imobiliară specializată în tranzacționarea de proprietăți în ansambluri rezidențiale noi, expune în cadrul ediției de primăvara a SIB 12 proiecte rezidențiale, localizate în zone centrale și semi-centrale din București. 1.
CUM NE DECORĂM CASELE ÎN 2018: TENDINȚE DE AMENAJARE DE LA DELTA STUDIO
Pe 2 martie ia startul la Palatul Parlamenului primul târg imobiliar al anului, Salonul Imobiliar București. Evenimentul adună în același loc cea mai mare ofertă imobiliară, precum și servicii adiacente: design interior, finanțări bancare sau asigurări.
ANSAMBLURI REZIDENȚIALE DE PESTE 100 MILIOANE EUR ÎȘI LANSEAZĂ OFERTA LA SALONUL IMOBILIAR BUCUREȘTI
Proiecte imobiliare cu o valoare cumulată de peste 100 milioane EUR își lansează oferta în cadrul primului târg de profil al anului, Salonul Imobiliar București, care începe vineri, 2 martie la Palatul Parlamentului.
Triplea Residence vine la Salonul Imobiliar București
Triplea Residence te așteaptă la Salonul Imobiliar București, între 2 și 4 martie cu o nouă ofertă imobiliară: garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere foarte spațioase, cu termen de finalizare in vara aceasta.
CE LOCUINȚE CAUTĂ BUCUREȘTENII ÎN 2018? / TENDINȚE PRINCIPALE DE LOCUIRE
Pe 2 martie ia startul primul târg imobiliar al anului, Salonul Imobiliar București, unde participă cei mai importanți dezvoltatori imobiliari, precum și cele mai mari companii de consultanță și intermediere imobiliară, cu un total de peste 100 de proiecte imobiliare, precum și oferte de locuințe din piața veche și apartamente la închiriat.
Hagag Development Europe lansează H Pipera Lake, aducând un plus de valoare zonei de Nord a Bucureștiului
Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe își prezintă cel mai mare proiect rezidențial pe care compania îl dezvoltă în România, în cadrul Salonului Imobiliar București. H Pipera Lake va fi construit pe o suprata de teren de 57.000 mp, însumând aproximativ 120.000 mp de apartamente.
5 MOTIVE SĂ PARTICIPI LA SALONUL IMOBILIAR BUCUREȘTI, 2-4 MARTIE 2018
1. Primul târg imobiliar al anului dictează tendințele: alfă ce proiecte rezidențiale vor fi lansate în 2018, ce zone se modernizează și beneficiează de noi investiții! 2.
La Gloire participă la Salonul Imobiliar București
Un fond de investiții românesc cu capital privat dezvoltă ansambluri rezidențiale în zona de nord, sub umbrela brandului ”La Gloire”. Primul proiect demarat este pe strada Vlad Țepeș, adiacentă Bvd Pipera, într-o zonă de vile liniștită, sigură, verde, la câțiva metri distanță de stația de autobuz, Carrefour Pipera și de BRD Pipera.
Sud Rezidențial lansează Kristal Residence Prelungirea Ghencea în cadrul Salonului Imobiliar București
Dezvoltatorii Kristal Residence din cadrul Metalurgiei Park au decis să dezvolte conceptul și în zona Prelungirea Ghencea.
Primul târg imobiliar al anului, Salonul Imobiliar București, are loc între 2 și 4 martie la Palatul Parlamentului
Ești curios să afli ce proiecte rezidențiale vor fi lansate în 2018? Ce zone se modernizează și beneficiează de noi investiții în acest an? Vino între 2 și 4 martie, la primul târg imobiliar al anului: Salonul Imobiliar București de la Palatul Parlamentului.
21 Residence Politehnica vine la a III a ediție a Salonului Imobiliar București
21 Residence Politehnica participă la ultimul târg imobiliar al anului. Unul din cele mai apreciate proiecte din zona de vest a Bucureștiului participă la Salonul Imobiliar cu oferte pentru ultimele apartamente din prima fază de dezvoltare, precum și promoții pentru cea de-a doua fază! 21 Residence Politehnica este un complex localizat pe Blvd.
Cel mai nou proiect din zona Domenii își prezintă în premieră oferta la Salonul Imobiliar București
Una din noutățile celei de-a treia ediții a Salonului Imobiliar București este proiectul Luxuria Domenii Residence ce va fi dezvoltat de grupul Impact, pe un teren în suprafaţă de 22.500 mp, situat într-o zonă a capitalei cunoscută drept viitorul pol al clădirilor de birouri.
CELE MAI NOI PROIECTE REZIDENȚIALE ÎȘI LANSEAZĂ OFERTA LA SALONUL IMOBILIAR BUCUREȘTI
Cele mai noi proiecte rezidențiale din București își vor prezenta în premieră oferta în cadrul ultimului târg imobiliar al anului care are loc între 17-19 noiembrie 2017 la Palatul Parlamentului.
Titirez și Coldwell Banker Unirii oferă șansa de a câștiga un loc de parcare cadou în Estic Park
Titirez.ro a pregătit o mare supriză în cadrul celui mai mare târg imobiliar din Romania, Salonul Imobiliar, la care va fi prezent în calitate de sponsor principal. Evenimentul se va desfășura în perioada 17-19 noiembrie, în incinta Palatului Parlamentului. Echipa Titirez.ro va întâmpina vizitatorii cu un concurs interactiv și cu sfaturi imobiliare de la profesioniștii din domeniu.
Onix Park North Area la ultimul târg imobiliar al anului
Onix Park North Area, un concept rezidențial integrat în nordul Bucureștiului, apare în urma succesului înregistrat cu ansamblul rezidențial Onix Residence- ZonaCentrală (Eroilor-Grozăvești). Prin anvergură, concept modern și accesibilitate Onix Park-North Area Residence va crea un nou standard și un punct de echilibru pentru dezvoltarea întregii zone de nord a Bucureștiului.
Hercesa aduce Vivenda Residencias la a treia ediție a SIB
Hercesa, dezvoltatorul imobiliar de origine spaniolă, cu o activitate de peste 40 de ani și prezență în nouă piețe din Europa, America Latină și Africa aduce la Salonul Imobiliar București proiectul Vivenda Residencias.
Toscana Residence aduce la SIB ultimele apartamente din pre-sales
Toscana Residence, cel mai nou complex rezidențial din zona Otopeni, participă între 17-19 noiembrie la Salonul Imobiliar București cu utimele apartamente la oferta de pre-sales, anterioară startului construcției. Poți alege dintr-o varietate de tipuri de apartamente cu două și trei camere la prețuri avantajoase.
« | 1 | 2 | 3 | »
Copyright © 2018 Salonul Imobiliar Bucuresti.