Titirez și Coldwell Banker Unirii oferă șansa de a câștiga un loc de parcare cadou în Estic Park
Titirez.ro a pregătit o mare supriză în cadrul celui mai mare târg imobiliar din Romania, Salonul Imobiliar, la care va fi prezent în calitate de sponsor principal. Evenimentul se va desfășura în perioada 17-19 noiembrie, în incinta Palatului Parlamentului.
Echipa Titirez.ro va întâmpina vizitatorii cu un concurs interactiv și cu sfaturi imobiliare de la profesioniștii din domeniu. Portalul Titirez.ro alături de Coldwell Banker Unirii oferă participanților șansa de a câștiga un loc de parcare CADOU*, la achiziționarea unui apartament în ansamblul Estic Park.
Anul 2017 a fost și este un an foarte bun pentru Titirez. După schimbări majore la nivel de management, de echipă și de strategii de marketing și promovare, Titirez.ro s-a reinventat și își consolidează poziția în piață ca pion principal în susținerea activității agențiilor imobiliare, dezvoltatorilor rezidențiali și particularilor. Titirez.ro se pregătește intensiv pentru a deveni liderul pieței portalurilor imobiliare românești!
“Depunem toate eforturile necesare pentru a fi alături de clienții noștri și pentru a face diferența în piața portalurilor imobiliare din România. Numele clienților noștri și vizibilitatea acestora în rețeaua noastră imobiliară contează foarte mult pentru noi! De aceea îi susținem în toate demersurile și le oferim o expunere în fața unei audiențe de peste 6 milioane de afișări, toate nișate pe real estate!”, transmite directorul de vanzări al Titirez.ro, Costina Petrescu.
“Cel mai mult îmi place modul de abordare al membrilor echipei Titirez! Sunt prietenoși, foarte receptivi și focusați pe îmbunătățirea permanentă a serviciilor și a rezultatelor pentru a crește împreună în modelul B2B. În ultimele luni am văzut o creștere a numărului de clienți pe care Titirez îi livrează zilnic. Apreciez implicarea pe care echipa o are în colaborarea cu noi și strategia de promovare personalizată pe care Titirez o adoptă, aceasta mizând pe calitatea informației și vizibilitatea sporită în mediul online a anunțurilor. Într-o piață imobiliară deja stabilizată, Titirez.ro vine cu o atitudine inovativă”, precizează Alina Verdeață, manager Coldwell Banker Unirii.
În acest moment, Titirez.ro este singurul portal imobiliar din România în care balanța este echilibrată din punct de vedere al căutărilor și cererii atât de proprietăți ieftine, cât și medium-high. Și este singurul portal care oferă cea mai variată ofertă de servicii pentru clienți, la cel mai bun raport calitate-preț.
*Valabil pentru apartamentele aflate la promoție în cadrul Salonului Imobiliar de către partenerul exclusiv al Estic Park, Coldwell Banker Unirii.
9.11.2017
Copyright © 2018 Salonul Imobiliar Bucuresti.