Sud Rezidențial lansează la Salonul Imobiliar un nou concept marca Confort Urban
Cel mai mare proiect imobiliar din sectorul 5 al Bucureștiului, Confort Urban, lansează în cadrul ultimului târg imobiliar al anului o nouă fază de dezvoltare.
Noul Confort Urban este amplasat pe strada Munții Carpați, la o mică distanță de mijloacele de transport în comun sau de punctele de interes major și aduce un suflu nou atât zonei, cât și stilului utilizat până acum pentru imobilele Confort Urban, abordând o arhitectură ultramodernă, stilizată, menită să ridice gradul de confort oferit cumpărătorilor care sunt în căutarea unei locuințe noi în sectorul 5.
În prezent, Confort Urban numără aproximativ 1400 de apartamente locuite deja, aceasta însemnând 27 de blocuri date în folosință și va livra, până la sfârșitul anului 2018, alte 4 blocuri, cu un regim de
înălțime P+9 Etaje.
Cele 4 blocuri sunt amplasate la doar câțiva metri de stațiile de RATB 117 și 227, dar și la mică distanță față de școli, grădinițe și centre comerciale, având astfel o poziție privilegiată, accesul realizându-se atât prin strada Pucheni, cât și prin Strada Munții Carpați.

Vă așteptăm între 17-19 noiembrie la Salonul Imobiliar București, în cadrul Palatului Parlamentului pentru a afla toate noutățile acestui proiect.

1.11.2017
Copyright © 2018 Salonul Imobiliar Bucuresti.