Sud Rezidențial lansează Kristal Residence Prelungirea Ghencea în cadrul Salonului Imobiliar București
Dezvoltatorii Kristal Residence din cadrul Metalurgiei Park au decis să dezvolte conceptul și în zona Prelungirea Ghencea.
În cadrul ediției dintre 2 și 4 martie a Salonului Imobiliar București, Sud Rezidențial va lansa noul proiect ce prevede 96 de unități locative mixte, compuse din garsoniere și apartamente cu două și trei camere, decomandate, compartimentate inteligent și finisate excepțional, ale căror suprafețe variază între 40 mp și 100 mp utili, dispuse în două blocuri cu regim de înălțime S+P+7 Etaje și însoțite de parcări delimitate, destinate rezidenților și vizitatorilor acestora, de spații verzi și loc de joacă de mari dimensiuni.
Cele două blocuri vor ocupa 5.000 mp, restul de 4.000 mp urmând să fie alocați parcărilor, spațiilor verzi, și locului de joacă.
Amplasat intr-o zonă complet dezvoltată, ce dispune de căi de acces asfaltate și iluminate, spații verzi amenajate, supermarketuri, restaurante, saloane de înfrumusețare, școli, grădinițe de stat și grădinițe private, afterschool, o zonă cu infrastructură completă, cu acces la mijloace de transport în comun, proiectul urmează să fie livrat până la finele lui 2018.
Copyright © 2018 Salonul Imobiliar Bucuresti.