Salonul Imobiliar București, ultimul târg imobiliar al anului 2017
Peste 70 de proiecte noi rezidențiale și o bogată ofertă din piața veche te așteaptă la ultimul târg imobiliar al anului, între 17 și 19 noiembrie în atmosfera elegantă a Palatului Parlamentului.
Dacă ți-ai căutat un cămin tot anul și nu ai găsit încă oferta potrivită pentru tine, vino la Salonul Imobiliar, ediția a III-a pentru a beneficia de cea mai mare ofertă imobiliară.
Te așteptăm cu șampanie, baruri mobile, zone speciale de fumători, drive-test, masaj & relaxare, lounge-confort și parcare dedicată. Totul, ca experiența căutării viitorului tău cămin să fie una cât mai plăcută și să poți căuta prin toate ofertele și promoțiile dezvoltatorilor și agenților prezenți în cadrul salonului.
Campania promoțională ”Cheia norocoasă” continuă, astfel că toți vizitatorii prezenți la eveniment care se vor înscrie în baza de date a organizatorilor vor primi o cheie ce va putea fi încercată pe ușa expusă pe scena principală a SIB. Posesorul cheii care va deschide ușa va primi un apartament cu două camere în Cartierul Solar, cu o valoare de 45.000 EUR (TVA de 5% inclusă în condițiile legii). Dacă ușa nu este deschisă până duminică, 19 noiembrie, ora 15.00, toate seriile aferente cheilor împărțite participanților la campanie vor fi introduse într-o urnă din care se va extrage seria câștigătoare și, implicit, câștigătorul apartamentului.
Programul de vizitare:
Vineri: 12.00 – 19.00, ultima oră de intrare – 18.00
Sâmbătă: 10.00 – 19.00, ultima oră de intrare – 18.00
Duminică: 10.00 – 18.00, ultima oră de intrare – 17.00
Copyright © 2018 Salonul Imobiliar Bucuresti.