New Point vine la a treia ediție a Salonului Imobiliar București
New Point, ansamblul dezvoltat de Shikun & Binui RED în zona Pipera, vine la Salonul Imobiliar București cu oferte pentru studio-uri duble, apartamente cu două și trei camere.
Dezvoltatorul va finaliza prima fază a cartierului, cuprinzând 136 de apartamente în două blocuri, în primul trimestru al anului viitor. Construcția și vânzările pentru faza a doua au început deja, cele două noi blocuri urmând să fie livrate până la finalul anului 2018.
Shikun & Binui RED este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Israel, fiind activ în acest domeniu înca din 1920, cu proiecte diverse în infrastructură, real estate și energie regenerabilă.
Shikun & Binui a adoptat dezvoltarea durabilă, iar activitățile sale sunt ghidate de preocupări de mediu și sociale, precum și de considerente economice. Grupul consideră că are responsabilitatea de a dezvolta un mediu de viață fără a afecta nevoile generațiilor viitoare. Ca parte a acestui angajament, și-a intensificat implicarea în proiecte care susțin valorile durabilității și a adoptat standarde avansate de management în spiritul durabilității, aducând aceste concepte și în Romania.
Copyright © 2018 Salonul Imobiliar Bucuresti.