La Gloire participă la Salonul Imobiliar București cu două proiecte în zona Pipera
Un fond de investiții românesc cu capital privat dezvoltă ansambluri rezidențiale în zona de nord, sub umbrela brandului ”La Gloire”.
Primul proiect demarat este pe strada Vlad Țepeș, adiacentă Bvd Pipera, într-o zonă de vile liniștită, sigură, verde, la câțiva metri distanță de stația de autobuz, Carrefour Pipera și de BRD Pipera. Cuprinde 31 de apartamente confortabile cu suprafeţe generoase şi compartimentări moderne, cu parcare subterană și două lifturi, cu grădini private la parter și cu terase foarte mari, utilizând în mod inteligent spațiul verde adiacent, care reprezintă peste 50% din suprafata ansamblului, fiind adaptat stilului de viaţă modern.
Arhitectura contemporană,structura de rezistență antiseismică, pre-echiparea cu console pentru aparatele de aer condiționat sunt doar câteva dintre beneficiile acestui ansamblu rezidențial, cu termen de finalizare octombrie 2018.

Urmare a succesului acestui prim proiect, dezvoltatorul a dat startul si celui de-al doilea bloc, în aceeași zonă, pe strada Toma Caragiu, la 900m de intersecția dintre Bdul. Pipera cu Strada Emil Racoviță.
60% din suprafața noului ansamblu este prevăzută pentru spații verzi: apartamentele amplasate la parter vor avea grădini private cu suprafețe cuprinse intre 11 și 138 mp, iar cele situate la etaj, vor beneficia de terase spațioase, similare grădinilor, având între 14 și 112 mp. Mixul de apartamente este unul bogat: de la garsonieră, apartamente cu două și trei până la patru camere. Termenul de predare pentru acest bloc este prevăzut pentru luna mai 2019.
Caută standul La Gloire din cadrul primului târg imobiliar al anului, Salonul Imobiliar București, ce va avea loc între 2 și 4 martie la Palatul Parlamentului.

1.02.2018
Copyright © 2018 Salonul Imobiliar Bucuresti.