Cel mai nou proiect din zona Domenii își prezintă în premieră oferta la Salonul Imobiliar București
Una din noutățile celei de-a treia ediții a Salonului Imobiliar București este proiectul Luxuria Domenii Residence ce va fi dezvoltat de grupul Impact, pe un teren în suprafaţă de 22.500 mp, situat într-o zonă a capitalei cunoscută drept viitorul pol al clădirilor de birouri.
LUXURIA DOMENII RESIDENCE redefineşte stilul de viaţă, fiind proiectat astfel încât să ofere locatarilor săi o experiență de locuire premium în cele mai mici amănunte, pornind de la amplasarea în zona de nord a capitalei, designul interior și cel exterior al clădirilor, şi până la accesul locatarilor la o serie întreagă de facilități.
„Ne bucurăm să lansăm LUXURIA DOMENII RESIDENCE, noul ansamblu rezidenţial conceput de Impact împreună cu renumiţi arhitecţi, designeri, peisagiști. Locația aleasă se caracterizează printr-o expansiune deosebită a dezvoltărilor imobiliare, în special pentru clădirile de birouri, ceea ce înseamnă şi un potential în creştere pentru segmentul rezidenţial. Astfel, LUXURIA DOMENII RESIDENCE se încadrează perfect în zonă, fiind primul ansamblu rezidențial din București în curs de certificare BREEAM. Asta înseamnă că este proiectat de la început pentru a se încadra în clasa energetică A și în categoria de „clădiri verzi”. De asemenea, nu numai că LUXURIA este amplasată într-o zonă preponderent verde, aproape de parcurile Herăstrău, Bazilescu sau Kiseleff, dar chiar în interiorul ansamblului vom dezvolta un parc natural privat, întins pe o suprafață de 2.500 mp, ce va include zece grădini tematice. Acest parc împreună cu toate celelalte zone verzi amenajate, de relaxare, fântâni şi locurile de joacă din cartier vor ocupa peste 40% din suprafața pe care se dezvoltă ansamblul’’, a declarat Bartosz Puzdrowski, CEO Impact Developer & Contractor.
Lucrările pentru prima fază a ansamblului vor fi demarate în luna ianuarie 2018 și primele patru imobile vor fi finalizate în iulie 2019, urmând ca întregul ansamblu să fie finalizat în iunie 2020. Achiziţia terenului a costat grupul Impact cca 12,5 milioane euro, iar investiţia totală se ridică la aproximmativ 68 milioane euro.
LUXURIA DOMENII RESIDENCE va cuprinde 9 blocuri cu 630 de apartamente de tip studio, cu două, trei și patru camere, precum și duplexuri cu trei sau patru camere. Apartamentele beneficiază de finisaje şi dotări de înaltă calitate atât la interior, cât şi la exterior. Printre atuurile construcţiilor se remarcă amplasarea distanţată a imobilelor care asigură locatarilor intimitate, aleile largi, înălțimea atipică a camerelor (de până la 3 m), a ușilor, sistemul de încălzire în pardoseală, suprafeţele generoase ale apartamentelor: studiourile au o suprafaţă de 54 mp, iar un apartament cu 4 camere poate ajunge şi la 230 mp, la care se adaugă terase cu suprafețe între 8 mp și 28 mp. Pe lângă suprafața utilă locuibilă generoasă, complexul va fi prevăzut cu peste 700 de locuri de parcare subterane pentru rezidenți, precum și numeroase locuri de parcare supraterane destinate vizitatorilor.
LUXURIA DOMENII RESIDENCE va oferi rezidenților și facilități diverse, cum ar fi: săli de fitness, lounge, recepție centrală cu servicii 24/7, pază permanentă, centrală proprie de securitate și servere de monitorizare.
LUXURIA DOMENII RESIDENCE va fi conectat la cele mai căutate centre de interes, prin artere rutiere largi si mijloace de transport în comun, având în proximitate centre de business și medicale, instituţii de învăţământ, centre comerciale, precum și importante obiective culturale.

14.11.2017
Copyright © 2018 Salonul Imobiliar Bucuresti.