CARTIERUL AUSTRIAC
CARTIERUL AUSTRIAC este un complex de case insiruite care se disting prin arhitectura unica, optimizate pentru a oferi confort, intimitate si siguranta viitorilor locatari. Intregul ansamblu este amplasat in partea de EST a capitalei, fiecare unitate beneficiind de locuri de parcare amenajate in curtea din fata, de o terasa si de o curte verde, scopul proiectului fiind acela de a aduce viitorilor proprietari calitatea locuirii la casa la un pret ce concureaza cu cel al apartamentelor.

Parterul caselor este compus din living cu acces la terasa si curte, bucatarie, grup sanitar si spatiu depozitare. Etajul cuprinde două dormitoare si baie. De asemenea, fiecare apartament are amenajat un pod locuibil, caruia i se poate da destinatia dorita de proprietar (dormitor, birou etc.). Proprietatile au o suprafata cuprinsa de cca. 100 mp plus curte proprie si include terasa si loc parcare.

Ansamblul beneficiaza de toate utilitatile (gaz, apa, canalizare, curent), strazi private asfaltate si este pozitionat in apropierea tuturor mijloacelor de transport in comun si centrelor comerciale importante.

Dupa succesul primei insule, care a fost finalizata si vanduta integral, proiectul de dezvoltare a ansamblului rezidential CARTIERUL AUSTRIAC avanseaza cu 3 noi constructii care cuprind in total 36 de unitati locative adaptate la necesitatile viitorilor proprietari, bazate pe experienta etapei anterioare si pe cerintele cumparatorilor. 


Copyright © 2018 Salonul Imobiliar Bucuresti.